logologo

Een vastgoedkantoor dat gepassioneerd is door haar beroep en haar cliënten.

Qspot is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in verkoop, verhuur en het zoeken naar zowel residentieel, nieuw, investerings- en bedrijfsvastgoed. Ons multidisciplinair team, bestaande uit erkende vastgoedmakelaars en -adviseurs, hooggekwalificeerd administratief personeel en specialisten in digitale marketing, stelt alles in het werk om u zowel professionele als innoverende diensten te verlenen en dit met enkel 1 doel: de totale voldoening van kopers en verkopers.

Lokale expertise gekoppeld aan een
weergaloze dienstverlening

Qspot is een nationaal netwerk van adviseurs en erkende BIV-makelaars. Iedere Qspot-Agent leeft en werkt in de regio waar hij ook zijn vastgoedportefeuille heeft en geniet bijkomend van een volledige ondersteuning van het management. Ondersteund door een sterk administratief team en experts in marketing, heeft de Qspot-Agent maar 1 doel: een volledige focus op de relatie met zijn cliënt.

Al uw vastgoednoden onder 1 dak.

Met jarenlange ervaring in de verschillende vastgoeddomeinen (verkoop, aankoop, verhuur, beheer, schatting, vastgoedadvies, plaatsbeschrijvingen, homestaging, renovatie, enz.) en de expertise van ons uitgebreid netwerk van erkende makelaars, is Qspot een absolute meerwaarde voor uw projecten door u te ondersteunen met haar competentie, toewijding en transparantie.

Onze belofte is “de beste dienstverlening”

Ongeacht de aard van uw project, belooft ons multidisciplinair team u een kant-en-klare oplossing om het (ver)koop- en (ver)huurproces te vereenvoudigen, waardoor het zowel efficiënt als aangenaam wordt.

  • Een onberispelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening tijdens elke fase van de transactie
  • Een gecentraliseerd en gepersonaliseerd beheer voor al uw vastgoedbehoeften
  • Een sterke implementatie van experts die hun regio perfect kennen
  • Een zeer sterke interactie en samenwerking tussen Agents die u als cliënt de optimale zichtbaarheid garandeert binnen het volledige Qspot-netwerk
  • Een perfecte bemiddeling van A tot Z
  • 24/7 beschikbaarheid
  • Een kwalitatieve en professionele marketing
certification
" Qspot is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit het besef dat de vastgoedsector ook in de toekomst een complex, uitgestrekt en zeer gefragmenteerd vakgebied zal blijven waar je als particulier, investeerder of vastgoedprofessional enerzijds niet altijd het serviceniveau krijgt dat je mag verwachten, maar bovendien een serviceniveau dat meestal niet perfect is afgestemd op uw specifieke noden op dat welbepaalde moment. En daar draait het voor mij allemaal om in de toekomst: Bij Qspot streven we dan ook enkel naar de langetermijnrelatie met onze cliënten, waarbij de Qspot-Agents u als cliënt begeleiden, adviseren en bijstaan in functie van de vastgoedzaken die u op dat specifieke moment in uw leven nauw aan het hart liggen. "
Glen VandersnicktCEO, QSPOT

Onze tarieven

We bieden u als cliënt verschillende formules aan, aangepast aan uw behoeften en uw budget. Wenst u meer uitleg hieromtrent?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.