logologo

Een kwaliteitsnetwerk, dat is vooral een plaats van professionele ontplooiing waarbij het succes van allen afhangt van het slagen van ieder afzonderlijk.

Ben je stagiair-vastgoedmakelaar of erkend makelaar? Ben je een doorwinterde verkoper met vastgoed in het bloed en met bewezen ervaring? Heb je jouw BIV-nummer al of behaal je dit binnenkort? Wil je deel uitmaken van een dynamisch, visionair en snelgroeiend team met daarbinnen veel carrièremogelijkheden?

Twee manieren om hetzelfde beroep uit te oefenen. Aan jou om diegene te kiezen die het meest bij jou past.

Om de groei van ons netwerk te ondersteunen, is Qspot constant op zoek naar vastgoedprofessionals die willen investeren in een innovatieve visie op het makelaar zijn, met als sleutel de betere cliëntservice en vooral een vergoeding evenredig aan hun investering en geleverde werk.

Statuut zelfstandig makelaar met 80% commissionering

Je bent erkend BIV-makelaar en het volledig beheren van je vastgoedtransactie is voor jou een echte uitdaging die je geen angst aanjaagt (administratieve opvolging, facturatie, procedures mbt het statuut van zelfstandige, enz.)? Ga dan voor het 80/20-model en ontvang 80% van de commissie op al je residentiële vastgoedtransacties.

Als BIV-makelaar onder de Qspot-vlag, behoud je de volledige controle over je eigen agenda, terwijl je tegelijkertijd gebruik kan maken van de Qspot-kantoren, van een vlotte toegang tot een waaier aan professionele diensten (fotoreportages, plaatsing borden, marketingtools) en geniet van alle andere voordelen van de investeringen die Qspot doet om de bekendheid van zijn netwerk te promoten en vergroten (globale marketing, sociale netwerken, publicatie op de belangrijkste vastgoedportals en zoveel meer). Wilt u toch een deel van de administratieve taken uit handen geven bij het opvolgen van jouw transacties, om meer tijd te besteden aan de ontwikkeling van uw netwerk? De diensten van de gecentraliseerde backoffice van Qspot (samenstelling van verkoop- / verhuurdossiers, opstellen van compromissen, notariële opvolging, juridisch advies en andere) staan ​​ten allen tijde en “à la carte” tot uw beschikking.
#01

Bediendenstatuut met variabele commissies

In dit model ontvangt je als Qspot-agent een enerzijds een vaste maandvergoeding, aangevuld met enkele extralegale voordelen en een aanvullende commissie bepaald op basis van de behaalde doelstellingen. In dit model geniet je onbeperkte ondersteuning vanuit de gecentraliseerde backoffice en het volledige Qspot-team (juridisch advies, marketing, IT-ondersteuning, enz.).
#02
stand_out

Een vastgoedkantoor dat gepassioneerd is door haar beroep en haar cliënten.

Qspot is een nationaal netwerk van adviseurs en erkende BIV-makelaars. Iedere Qspot-Agent leeft en werkt in de regio waar hij ook zijn vastgoedportefeuille heeft en geniet bijkomend van een volledige ondersteuning van het management. Ondersteund door een sterk administratief team en experts in marketing, heeft de Qspot-Agent maar 1 doel: een volledige focus op de relatie met zijn cliënt.